Рецензії на саундтреки True Blood / The Great Gatsby / Fast & Furious 6 »PERPETUUM MUSIC

сторінка НОВИНИ

Рецензії на саундтреки True Blood / The Great Gatsby / Fast & Furious 6

True Blood: Music From The HBO Original Series, Volume 4
Лейбл: Elektra / Atlantic / Warner
*****

4-я частина саундтрека до популярному американському драматичному телесеріалі "Справжня Кров" ( "True Blood") від культового телеканалу HBO, який подарував світові сотні прекрасних телешоу, таких як "Секс у Великому Місті", "Шоу Алі Джі", "Клан Сопрано" , "Клієнт завжди мертвий" і навіть відома дітям "Скала Фрегглов". Мабуть, найкраща пластинка з усіх, що вийшли в минулому сезоні саунд-треків, хоча б тому, що складається з абсолютно незалежних робіт, а не спродюсованих спеціально для фільму, і не притягнутих за вуха сторонніх треків, які потребують релізі і промоції. Це справжні, "живі" роботи андеграундних артистів і колективів, найвідоміші з яких - Iggy Pop, "My Flaming Lips", "Los Lobos" - нісколь не виділяються, а прекрасно співіснують в одній канві з менш відомими іменами і прекрасно взаємодоповнюють один одного . Однак, любителям клубних треків і популярних хітів тут зовсім нічого не обломиться, але, по правді, будь-яка доріжка цього релізу могла б затьмарити навіть самий хвацько розкручений радіохіт, отримай вона тисячі 4 ротацій за місяць. Реліз, що містить треки, які звучать в 5 і 6 сезоні телешоу "True Blood" існують десь на кордонах жанрів рок, фанк і кантрі, це справжнє американське "солодке" і "брудна" звучання. Всі ці мелодії і ритми - прекрасно відображають сюжет телесеріалу, основною канвою якої є така модна останні 5 років тема вампірів і вовкулаків. Сюжет фільму крутиться навколо вигаданого міста Бон-Там і розвивається навколо відносин головних героїв: офіціантки з телепатичні здібності Суки Стакхаус і вампіра Білла Комптона. Їхні стосунки стали можливими завдяки винаходу штучної крові в Японії, коли вампіри за одну ніч перетворилися з монстрів в звичайних громадян. Загалом, прекрасна казка про брудну і небезпечну любов. Все як ми любимо. І тим, хто дивиться локалізовану версію телешоу на каналі ТВ-3, і тим, хто ніколи її не бачив і не планував - пластинка обов'язково потрапить в настрій. Таке часто трапляється з кожним з нас ...

Music from Baz Luhrmann's Film The Great Gatsby
Лейбл: Interscope / Universal
****

Саундтрек до гучного фільму "Великий Гетсбі" версії 2013 - це просто прекрасна, самобутня пластинка, спеціально під фільму спродюсована австралійським режисером, сценаристом, актором і продюсером Базом Лурманом, творцем культових фільмів "Мулен Руж" (2001), "Ромео + Джульєтта" ( 1996) та інших, трохи менш відомих. І, не дивлячись на таку невелику відеографії, Базу Лурману вдалося надати колосальний вплив на світові медіа, аби відродити, зокрема, культ мюзиклу, як окремого самостійного жанру, незалежного як від індустрії кіно, так і від світової модної музики. Його першим режисерським успіхом стала постановка опери Пуччіні "Богема", яка йшла в Сіднейському Оперному театрі з 1990 по 1996 рік. Далі були відомі нам "Ромео + Джульєтта" і "Мулен Руж". У 2002 році він "переніс" "Богему" на нью-йоркський Бродвей, в 2004 його богинею знову стала Ніколь Кідман, яка знялася в рекламному ролику "Chanel No. 5", в 2008 році він випустив військову драму "Австралія" з її участю в головній ролі. І ось, 2013й, і новий фільм "Великий Гетсбі", прем'єрою якого відкрився Каннський фестиваль. В одному з інтерв'ю, Баз Лурман погодився з тим, що сюжет фільму - це типово російська історія з життя сучасної Москви. Вона відповідає фундаментальним ідеям Росії, так само як і відображає події, що відбувалися в США в 20-і роки XX століття. У саундтреку до фільму фігурують імена Fergie, Lana Del Rey, Florence and the Machine, Jay-Z, Will.i.am, Gotye і представлений ряд
спеціальних каверів на хіт Amy Winehouse's "Back to Black" у виконанні Beyoncé Knowles, трек Beyoncé "Crazy in Love" у виконанні Emeli Sandé і кавер на U2 "Love Is Blindness" у виконанні Jack White. Найбільш комерційно успішним треком, що злетіли на вершини електронних чартів стала пісня Лани Дель Рей "Young and Beautiful". &quot;" Чи будеш ти все так само любити мене, rогда я перестану бути юною і прекрасною? Чи будеш ти любити мене, коли у мене не залишиться нічого, крім понівеченої душі? "Мабуть, вже заради цієї пісні варто отримати цей чудовий реліз.

Fast & Furious 6 (Original Motion Picture Soundtrack)
Лейбл: Def Jam / Universal
***

Саундтрек до 6-ї частини культового кінофільму "Швидкий і Лютий", відомого в Росії як "Форсаж" - це відмінна тема, котра стимулює на пригоди ряд розумово незміцнілих володарів чотириколісного коня, і повністю побудована на сюжеті, що розкриває відносини таких людей і їх більш- менш близьких. Втім, сюжет кожного нового фільму все більш закручений. У 6й частини фігурують 100 мільйонів доларів, віджаті у великого бандюгана. Герої фільму розкидані по всьому світу, і неможливість повернутися додому, так само як і міцно засіла звичка постійно жити в бігах робить їх життя неповноцінним. У героїв є можливість повернутися до нормального життя, але для цього їм потрібно ще кілька разів переступити закон і когось там перевершити. Така ось мила нісенітниця, приправлена ​​бадьорими ганстерскім саундтреком. Гаряча тема фільму - "We Own It" від 2 Chainz & Wiz Khalifa, вона вже фігурує в топі російського iTunes і чарту прослуховування на сервісі Яндекс.Музика а. Втім, в трекліст є не менше гідні - кращі зразки сучасного комерційного r'n'b від TI, MC Jin, Benny Banks і Ludacris, жаркий латиноамериканський реггатон від Sua, Jiggy Frama і Dom Omar, тут навіть несподівано виявив себе в explicit r ' n'b наш старий знайомий персонаж, що прийшов з клубної танцювальної музики Deadmau5, соковитий лайт-фанк представлений проектом Deluxe, команди Peaches, The Crystal Method подарували світу два прекрасних бадьоренько гімну швидкості і, о диво, російський проект "Hard Rock Sofa & Swanky Tunes "- такий собі, електро-мінімал, еклектика - тепер в світовому тренді, і в саундтреку до нов ому фільму. Незважаючи на те, що головна тема релізу "We Own It" - росте в світових чартах, навряд чи якась з доріжок диска стане великим хітом. Диск можна навіть не дарувати знайомому гонщику, йому, напевно, ближче шансон російський, ніж американський. І навряд чи прослуховування альбому прикрасить твою поїздку на дачу і назад, але в ті складні часи, коли тобі треба встати о 6 ранку, і навіть кави не допомагає - цей диск повинен бути в твоєму авто!

Ключові теги: True Blood The Great Gatsby Fast and Furious 6 Quot;" Чи будеш ти все так само любити мене, rогда я перестану бути юною і прекрасною?
Чи будеш ти любити мене, коли у мене не залишиться нічого, крім понівеченої душі?

Новости